Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Arie Boomsma geeft trollende tweeps lik op stuk

  •  
20-07-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
boomsma300.jpg
Boomsma's 'fijne suikerfeest'-tweet én programma met islamitische bekeerlingen oogst een hoop getrol
Dat Twitter soms (lees: vaak) ruimte biedt aan het riool van de samenleving, was al tijden bekend. Over het algemeen werkt een effectieve block van de trollen, omdat ermee discussiëren zelden tot meer verlichte inzichten leidt. Presentator Arie Boomsma besloot voor een keer eens niet de boel de boel te laten, en biedt een weerwoord tegen het gal dat hij over zich heen kreeg nadat hij bekend maakte een nieuw programma te zullen gaan maken met bekeerde moslimjongeren en en passant ook nog eens moslims wereldwijd een fijne Suikerfeest wenste.
Zo werd hij onder meer gewaarschuwd dat hij ‘omdat hij homo is’ wel eens van het EO gebouw afgegooid zou kunnen worden door die islamisten. De trollen schijnen iets met hoogtes te hebben, want een ander vraagt zich af of Boomsma nog respect zou tonen voor moslims als hij geblinddoekt op een flatgebouw zou staan. Weer een ander geeft een mooie draai aan het gezegde ‘wat gij niet wil dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet’, door te stellen: “Wij kunnen wel begrip voor de islam hebben, maar zij hebben geen begrip voor jouw club dus kijk maar uit daar.”
Lees hier zijn repliek

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.