Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Australisch politica: Immigranten stinken!

  •  
10-01-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
flickr_deo_GreggoConnell_300
'Deodorant-les' voor nieuwe Australiërs ... Assad volhardt in 'buitenlands-complot-theorie' ... Jeremy Clarkson laat zich weer van ongevoelige kant zien ... & Mode-icoon Anna Wintour op campagne voor Obama
Meer nieuws van vandaag
Buitenlanders stinken
Immigranten zijn blijkbaar een aanslag op het reukorgaan én op de zenuwen van het Australische parlementslid  Teresa Gambaro. Zij pleit ervoor dat nieuwkomers in Australië les krijgen in het gebruik van deodorant en geduldig wachten in een rij. Het Conservatieve oppositielid wil uitgebreide sociale en culturele lessen voor de inburgering van de immigranten, zo meldt Trouw dinsdag.
De Assad-theorie: Buitenlanders hebben het gedaan
De Syrische president Bashar al-Assad is niet van plan af te treden, omdat hij “nog steeds de steun heeft van de Syrische bevolking”. “De overwinning is nabij’, zegt hij in een televisietoespraak. ‘Ik stap alleen maar op, als de bevolking daar om vraagt.” Het is voor het eerst in maanden dat Assad in eigen land commentaar geeft op de demonstraties die tegen zijn regime worden gehouden. Volgens Assad is de onrust het gevolg van een buitenlandse samenzwering. ( VK )
Oeps, ik heb het weer gedaan
Jeremy Clarkson, de populaire presentator van het auto-programma Top Gear, heeft met een ongevoelige opmerking wederom voor ophef gezorgd. Dit keer maakte hij een grap over de dood van 23 Chinese kokkelraapsters, die een paar jaar geleden in het Britse Morecambe Baai zijn verdronken. Clarkson heeft een column in het dagblad The Sun, waarin hij de sport schoonzwemmen op de hak nam. “Het is eigenlijk niets anders dan een groep Chinese vrouwen met een hoedje op, ondersteboven, in een plas water. Hetzelfde kun je ook in Morecambe Baai zien. Gratis.” ( VK )
Tassen en t-shirts doen het voor Obama
Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour voert samen met 22 ontwerpers campagne voor de herverkiezing van president Barack Obama. Onder meer Marc Jacobs, Diane von Fürstenberg, Alexander Wang en Jason Wu heeft Wintour weten te winnen voor het project. De ontwerpers gaan speciale items, zoals tassen en t-shirts ontwerpen, waarvan de opbrengst ten goed komt aan het Obama Victory Fund. ( AD )
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.