Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Bachmann verlaten door campagneleider

  •  
06-09-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bachmann_Rollins.jpg
VIDEO: Rollins zegt dat Bachmann hooguit als outsider een rol speelt bij de Republikeinse verkiezingen
De Amerikaanse presidentskandidate Michele Bachmann is verlaten door haar campagneleider Ed Rollins. Ook zijn rechterhand David Polyansky is opgestapt. Volgens hem komt de breuk voort uit de vraag ‘hoe je je tijd moet gebruiken en je hulpbronnen moet inzetten’ en niet door een strategisch verschil van mening.
De echte redenen voor Rollins’ vertrek blijven toch onduidelijk. Rollins wilde maandag wel kwijt dat Bachmanns kansen in rook opgaan met de opkomst van Republikein Rick Perry. Tegen CNN zei hij dat het bij de Republikeinse verkiezingen logischerwijs zal gaan tussen Mitt Romney en Rick Perry en dat Bachmann hooguit als outsider een rol zal spelen.
Bachmann kwam de afgelopen tijd vooral in het nieuws vanwege blunders. Zo feliciteerde ze Elvis Presley met zijn verjaardag terwijl het zijn sterfdag was. Ook maakte ze een opmerking tijdens de aantocht van orkaan Irene die volgens haar een straf van god zou zijn. 
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.