Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Beste Yves, Twitter heeft ook privé-button

  •  
15-06-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-YvesLeterme300.jpg
Belgische premier en leider van Vlaamse christen-democraten Leterme weet de privé-knop op Twitter wéér niet te vinden en deelt pikant bericht met volgers
Een Letermetje begint het in België al te heten. De scheidend premier van de zuiderburen heeft voor de tweede keer een pikant privé-bericht gedeeld met al zijn volgers op Twitter. De Belgische media staan er woensdag vol van.
De Belgische krant De Morgen schrijft dat de leider van de Vlaamse CD&V woensdag twitterde:
Missch klopt het dan niet. Maar dat vertel je me zondagav he ? Werkte je bij Adecco ? / Als ik teveel vraag, zeg maar. Wil je nt stalken…”
Leterme bewees vorig jaar al dat hij het sociale aspect van de netwerksite goed had begrepen, maar niet al zijn functies. De privé-button wist hij even niet te vinden toen hij vorig jaar vanuit Congo twitterde:
“Not at all. Want to learn to know you. You to?
Even later verwijderde hij het berichtje. “Excuus voor misverstand met boodschap die voor een correspondent bedoeld was die ik gisteren zag op de receptie op de residentie van premier Kabila. Het zal de hitte zijn”, klonk het achteraf.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.