12

Bezegel je vriendschap met intiem bloedpact

Friends Forever Tampons ontwikkelt tampons voor beste vriendinnen 

Hoe de vriendschap tussen vriendinnen beter te bezegelen dan het leed, dat menstruatie heet, te delen? Het merk Friends Forever Tampons biedt twee tampons aan die aan één touwtje hangen en dus door meerdere vrouwen tegelijkertijd gebruikt kunnen worden.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe het gebruik van de tampons precies in het werk gaat en of het bijvoorbeeld met kleding te combineren valt. Maar volgens de oprichter van Friends Forever Tampons, Kat Thek, leidt het gebruik van haar product in ieder geval tot een betere en diepgaande vriendschap. “We garanderen dat Friends Forever Tampons je relatie intiemer maakt voor minstens acht uur per dag”. 

Thek adviseert vriendinnen wiens menstruatie nog niet gesynchroniseerd is, zoals het beste vrienden betaamt, om samen een roadtrip te maken en het dan ‘volgende maand weer te proberen’. 

Via Tumblr zijn alle verkooppunten van de tampon in New York te vinden. Maar Nederlandse liefhebbers, wees gerust. Volgens Thek zal Friends Forever Tampons spoedig ook in het buitenland vriendinnen dichter bij elkaar brengen.

Friendship Forever Tampons is vooral ook een middel om het sociale taboe omtrent menstruatie te doorbreken.

Geef een reactie

Laatste reacties (12)