Laatste update 22:41
26

Tim Hofman (BNN) ziekenhuis ingeslagen door huisjesmelker

BNN-presentator Tim Hofman is maandag gewond geraakt tijdens het maken van opnames voor zijn programma #BOOS. Naar verluidt heeft huisjesmelker Ton Hendriks hem vol op zijn gezicht geslagen. Hofman was in Nijmegen om een huurder bij te staan die problemen heeft met zijn verhuurder, Hendriks. Die confrontatie zou volledig uit de hand zijn gelopen. Volgens Hendriks was er sprake van zelfverdediging en wilde Hofman hém juist slaan. Over de aard van de verwondingen van Hofman is niets bekend.

BNN-voorzitter Zakaria Taouss laat weten dat Hofman en zijn cameraman in het ziekenhuis zijn beland. BNN probeert nog te achterhalen wat er precies is gebeurd. Zodra dat duidelijk is overweegt de omroep verdere stappen.

De huisbaas zelf overweegt op zijn beurt aangifte te doen tegen Hofman wegens huisvredebreuk. Tim Hofman wilde samen met zijn crew op het kantoor filmen van de huisbaas. Volgens de 72-jarige huisjesmelker kwamen ze zomaar binnenwandelen, en werd er ook geknald met confettibussen.

Ze liepen de hal in en knalden zo’n confettikanon af. Vervolgens liepen ze door naar het kantoor, en knalden ze weer zo’n confettispuit af, iedereen schrok zich het apenzuur! Ik heb drie keer gezegd dat ze naar buiten moesten, maar dat deden ze niet. Vervolgens hebben we de politie gebeld. Hij wilde er nog steeds niet uit en probeerde mij op een bepaald moment te slaan. Toen sloeg ik terug. Als hij gewoon naar buiten was gegaan was er niets gebeurd.
 
Update 22.00

Geef een reactie

Laatste reacties (26)