Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Dat kan onze Herman toch beter?

  •  
23-11-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nieuwslezer.jpg
De 'Hermandescherman' van Canada showt zijn eigen techniek: hoe met falende touchscreens om te gaan
Nieuwspresentatoren staan er niet langer alleen voor. Touchscreens met grafics en overzichtelijke infobalkjes helpen ingewikkelde materie duidelijk te maken, maar dan moet je er natuurlijk wel mee overweg kunnen. Of een trukendoos achter de hand hebben als de moderne technologie een loopje met je neemt.
Deze Canadese nieuwspresentator uit Montreal doet gewoon alsof er niets aan de hand is. Wie veel ervaring met televisie heeft, weet dat als je gewoon blijft doorpraten, je verhaal in ieder geval als een huis blijft staan.
Waar kennen we dit ook al weer van? Tijdens de verkiezingsnacht was het onze vertrouwde presentator Herman van de Zandt die met de hippe touchscreen van de NOS mocht spelen. Dat ging ook wel eens mis, maar daar wist ‘Herman de Scherman’ op charmante wijze een mouw aan te passen.
RTEmagicC_Hermandescherman.jpg
Klik op de foto om het grappige filmpje nog eens terug te zien. Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.