Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De beste grappen van 2011

  •  
01-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
193 keer bekeken
  •  
Dolf.jpg
Maurice de Hond peilde het gevoel voor humor van Nederland
Maurice de Hond peilde deze week niet de politieke stemming in het land, maar het gevoel voor humor van de Nederlanders. Dolf Jansen heeft op 20 december op Nederland 1 om 23 uur die Oudejaarsconference gehouden, volledig samengesteld op basis van de inzendingen van kijkers. Er waren er ongeveer 3000 grappen ingezonden, waarvan hij in de uitzending circa 100 gebruikte. Daarna is er een stemming gehouden via Queetz.com om de beste grappen te kiezen. Dit is de top 60 van deze grappen aan op basis van die stemming. Plus nog een 40tal die Dolf niet heeft geselecteerd, maar die de peiler zelf wel sterk vond.
Top 60 Grappen Uit Selectie Van Dolf Jansen (function() { var scribd = document.createElement("script"); scribd.type = "text/javascript"; scribd.async = true; scribd.src = "http://www.scribd.com/javascripts/embed_code/inject.js"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(scribd, s); })();

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.