Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Facebookrel Vlaams Belang over ziekelijke verwensingen

  •  
25-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Voormalig politiecommissaris Antwerpen verheugde zich over dodelijke ziekte dissidente partijgenoot
Bart Debie, voormalig politiecommissaris en VB-gemeenteraadslid in Antwerpen, en zijn partner Valérie Seyns zijn uit het Vlaams Belang gezet. Oorzaak van het ontslag zijn de reacties die de twee op Facebook hebben geplaatst over de ziekte van partijgenote Marie-Rose Morel. Morel lijdt aan kanker en heeft deze week te horen gekregen dat deze is uitgezaaid naar haar hersenen. Debie en Seyns kijken uit naar haar overlijden.
In een gesprek met Valkeniers probeerde Debie nog onder het ontslag uit te komen door te zeggen dat de opmerking “Leg de champagne maar koud!” niet over Morel ging, maar over de exploitatievergunning voor een schoonheidssalon die partner Seyns binnen had gehaald. Het mocht niet baten, aangezien Seyns zich openlijk afvroeg “of het einde nu werkelijk in zicht is”.
Debie was fractiemedewerker en persverantwoordelijke. Valérie Seyns was gemeenteraadslid van de Brusselse gemeente Molenbeek.
cc-foto: xtranews.de

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.