Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Femen in actie tijdens speech Marine Le Pen

  •  
01-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
speech_lepen.jpg
Bizarre vertoning: speech Marine Le Pen (Front National) onderbroken door 86-jarige vader Jean-Marie Le Pen en feministische actiegroep Femen 
Zowel haar eigen vader als de actiegroep Femen hebben vrijdag een speech van Marine le Pen verstoord.
De speech die Front National-vrouw Marine Le Pen op het Parijse Place de l’Opera wilde houden ter gelegenheid van de dag van de arbeid, werd eerst verstoord door haar vader. Hij sprong het podium op en weerhield zijn dochter ervan te spreken terwijl hij met geheven handen applaus van zijn aanhangers ontving. Marine Le Pen en haar vader zijn al een tijd gebrouilleerd met elkaar, zoveel werd vandaag ook weer duidelijk. Kort na het ‘verrassingsoptreden’ van haar vader doken ook de actievoerders van Femen op. Ze hadden hun gezichten met Hitler-snorren geschminkt, rolden vlaggen uit die deden denken aan de vlag van het Derde Rijk en noemden Le Pen en haar aanhangers een fascistische epidemie. De feministische beweging was eerder vandaag ook al opgedoken bij de optocht die voorafging aan de toespraak van Marine Le Pen op Place de l’Opera. Bekijk hier de beelden:

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.