Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘FvD-plan: bril waarmee je door de kleren van linkse vrouwen kunt kijken’

  •  
08-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
170 keer bekeken
  •  
marcelvanroosmalen
Door een ‘ veiligheidsincident ’ sneeuwde de visie die Forum voor Democratie heeft voor het Nederland van 2040 maandagavond een beetje onder. Gelukkig zet Druktemaker Marcel van Roosmalen alle plannen nog even op een rijtje.
"Zeehonden in de IJssel, vliegende auto’s, lama’s op vrijgekomen woonwijken, de grenzen van voor 1830 in ere hersteld, eindelijk oorlog met Wallonië en Italië, postzegels op brieflesjes, vluchtelingen worden opgevangen op mammoetschepen die naar de Bermuda-driehoek varen, dweilorkesten die de ‘Zilvervloot’ spelen bij voetbalwedstrijden, meer vrouwen in het kabinet, Marianne Zwagerman op Gezondheidszorg en Angela de Jong op Informatie, uit varkensmest worden appelsap en medicijnen gedestilleerd, er komt een bril waarmee je door de kleren van linkse vrouwen kunt kijken, heropvoedingskampen voor linkse leraren, de Elfstedentocht gaat voortaan gewoon door."
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.