11

Hallo? Vodafone doet het weer… bijna

Bij Vodafone krijg je er nu gratis afluisteren bij van onbekenden

De storing bij Vodafone is bijna verholpen. Klanten die sinds woensdag mobiel zijn afgesloten krijgen nu in ieder geval weer iemand aan de lijn, maar af en toe kan dat ook een wildvreemde zijn.


Ook bleek dat klanten gesprekken van anderen konden afluisteren. De maker van dit YouTube-filmpje kwam daar achter toen hij zijn vriendin probeerde te bellen. Klanten van Vodafone meldden de rare toestanden zaterdagavond bij RTV Rijnmond:

“Ik wilde mijn vrouw bellen, maar kreeg een man aan de lijn”, aldus een gedupeerde klant. “En ook toen ik mijn dochter wilde bellen, had ik ineens iemand aan de telefoon die ik niet ken.

Vodafone is druk bezig met het herstellen van de technische ongemakken, maar de verbindingsproblemen kwamen daar gisteravond nog eens bij. Door een brand bij een verdeelstation van het bedrijf werden Vodafone klanten van het netwerk afgesloten. Het telecombedrijf is momenteel druk bezig met het herstellen van de voicemaildienst.

RTV Rijnmond: Klanten vodafone krijgen wildvreemden aan de lijn

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (11)