290

Hans Spekman publiceert dreigmail

PvdA-voorzitter is haatmail meer dan zat en publiceert alle berichten ... Opdat Gert Kuier er maar trots op is

PvdA-voorzitter Hans Spekman krijgt geregeld hele nare Facebook-berichten in zijn privé-inbox van ene Gert Kuier. De man dreigt Spekman onder meer over straat te schoppen, maar schrijft ook: ‘ze hadden beter jouw (sic) zinvol dood moeten trappen met je moslimkruiperige nikkerhonden mentaliteit’. Omdat Spekman het meer dan zat is de scheldkannonades te ontvangen, maakt hij ze op zijn Facebook openbaar. ‘Dat je er maar trots op bent’, aldus Spekman.

Spekman schrijft op zijn Facebook:

Ik ben het een beetje zat om anonieme scheldkanonnades te ontvangen. Ik maak daarom bij deze een ontvangen bericht openbaar. Dat je er maar trots op bent.

Een voorbeeld van één van de berichten van de welbespraakte Kuier:

8 december 2012
19:20
Gert Kruier
ik wil best je stront en darmen mentaliteit over straat schoppen dat een moslimvarken of hond zijn neus er voor op haalt maar waarom ben jij voor moslim en nikkers terwijl je de blanke arbeider vertrap in zijn bestan dan trap ik jou zinvol de moslimstront door je strot gore landverrader dat je benik laat mij in mijn levensopvattingniet de les les lezen door moslimparasieten zijn uitkeringparasieten mij uitspelen door jouw importvrienden veeg zelf je reet af met het paspoort met je stontpens wil je fascisme je krijg fascisme

De rest van de bloemlezing vind je hier.

cc-foto: Jos van Zetten

Geef een reactie

Laatste reacties (290)