15

Henk & Ingrid feliciteren Geert

Verhagen is een goeie, betrouwbare kerel, maar Klink is een lafbek

Geachte meneer Wilders,

Hiep, hiep hoera. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en met het opstappen van Ab Klink. Wat een prachtig verjaardagscadeau. Heel benieuwd hoe u uw feestje vandaag viert. Goed idee om een vlaai mee te nemen voor Beatrix! Benieuwd of ze zelf ook op zo´n idee was gekomen en haar lakeien op pad had gestuurd om moorkoppen te halen. Zou typisch zo’n geintje van die multiculti oranjes kunnen zijn.

Krijgen uw beveiligers dan ook een stukje vlaai of zou u die de moorkoppen geven zodat ze daar lekker hun tanden in kunnen zetten? Hangen er nu slingers op uw schuiladres? Komt uw irritante broer Paul nog even een borreltje drinken?

Het lijkt ons toch allemaal wel lastig om uw verjaardag te vieren terwijl u niet eens een partijtje bij u thuis kunt organiseren. Zevenveertig al weer, een mooie leeftijd om te gaan regeren. Jammer dat het er voorlopig niet van komt, maar we begrijpen wel dat u geen trek meer had in samenwerking met die draaikonten van het CDA.

Verhagen is een goeie, betrouwbare kerel, maar Klink is een lafbek met de ruggengraat van een weekdier. U had gewoon moeten eisen dat hij het CDA wordt uitgezet samen met die twee andere klaplopers. Maar ja, dat durfden ze natuurlijk niet. Gelukkig verdwijnt hij nu zelf met de staart tussen de benen. Laat hij maar naar een heel ver oord emigreren. Nu zit Mark Rutte met de gebakken peren want hij kan echt geen premier meer worden van dit land. Wat een slappe zak is dat. Bij ons in het café heeft iedereen het nu wel gehad met die gozer. Op 1 juli zou hij klaar zijn, maar op 1 oktober heeft hij ongetwijfeld nog niks.
Weg met die vent.
Straks gaat hij natuurlijk toch met die verschrikkelijke Cohen en de rest van de linkse kerk regeren. Dan blijven de grenzen nog steeds wagenwijd open voor al die gelukzoekers.

Eigenlijk is er maar een oplossing. Nieuwe verkiezingen zodat u volgend jaar in het Catshuis uw 48ste verjaardag kunt vieren. Dan komen wij en misschien nog wel twee miljoen echte vaderlandslievende Nederlanders de slingers in de tuin hangen. Misschien kunnen we zelfs wel een defilé organiseren!

Een fijne dag nog en welgemeende verjaardagsgroeten,

Henk & Ingrid

Eerder: ‘Schandalig die stiekeme Klink!’ 

cc-foto: wiccked

Geef een reactie

Laatste reacties (15)