3

Henk & Ingrid over de rollatorterroristen van het CDA

Geachte heer Wilders,

Geachte heer Wilders,

Wat een verschrikkelijke man is die Dries van Agt toch. Eerst roepen dat hij geen bezwaar heeft tegen die formatie met onze PVV en een paar weken later plots doen alsof hij gefundeerde gewetensbezwaren heeft. Toen Tijs van den Brink hem aan zijn indrukkende bochtenwerk herinnerde, beweerde hij gewoon dat hij nu eenmaal een ‘oud brein’ heeft. Ja duhuh, dat wisten we allang. Bij ons thuis noemen we zo iemand seniel.

Bij het CDA blijken ze een heel team van dat soort mannetjes te hebben. Zwaaiend met hun rollators komen ze uit hun holen tevoorschijn om te waarschuwen tegen het grote gevaar van rechts. De linkse kerk sluit ze kwijlend in de armen en die shariajournalisten drukken hun verhaaltjes gretig af. Cees Veerman, Herman Wijffels en VVDer Pieter Winsemius beweren dat wij de natuur willen afbreken omdat we de klimaatonderhandelingen niet serieus nemen. Gekker moet het niet worden. 

Eerst frauderen ze met klimaatgegevens en dan vinden ze het raar als wij die rapporten niet geloven. Wij willen gewoon meer asfalt neerleggen om van de files af te komen. Dat scheelt heel veel ronkende motoren van stilstaande auto’s. Maar daar hoor je ze allemaal niet over.

Van u vernemen we ook te weinig reactie op deze incontinente baasjes. Hoort dat nu ook al bij de radiostilte die u in acht moet nemen? Daar moet u echt meteen mee kappen. Waar blijven wij als PVV als u zich de mond laat snoeren.
U moet gewoon kunnen zeggen wat u denkt en u niet in een keurslijf laten stoppen door CDA en VVD. Als dat de prijs is van gedogen, stop dan maar met die onderhandelingen. Anderhalf miljoen kiezers hebben niet voor niets op u gestemd. Die willen niet gemuilkorfd worden door de Haagse elite van CDA en VVD.
Kom op, laat wat van u horen!

Groet en tot snel,

Geef een reactie

Laatste reacties (3)