Laatste update 14:19
12

HHJHHEZ: Toekomstige leiders Marijnissen, Paternotte en Van Dijk

David van der Wilde, politiek journalist van De Nieuws BV, sprak voor het Joop-crossmediaprogramma Hier Hoor Je Hoe Het Echt Zit met drie nieuwe politici die klaar staan om de toekomst te veroveren. Lilian Marijnissen, de nummer drie van de SP, Gijs van Dijk, de nummer vijf van de PvdA en Jan Paternotte, de fractieleider van D66 Amsterdam en nummer negen op de landelijke lijst.

Beluister in onderstaande podcast hoe ze in De Balie te Amsterdam van gedachten wisselen over zaken als de toekomst van de werkgelegenheid, het verloop van de verkiezingsdebatten, de tamme campagne en de voorbije samenwerking tussen VVD en PvdA. Ook te beluisteren via Radio 1 of iTunes.

Fragmenten uit het podcast-gesprek dat David leidde waren te horen in het Radio 1 programma Hier Hoor Je Hoe Het Echt Zit. Daarin ook reacties van luisteraars op De Vraag van de Week: Gaat de verkiezingsuitslag er heel anders uit zien dan de peilingen nu tonen? Er belden onder anderen enkele overtuigde PVV-stemmers. Francisco van Jole en Simone Dekkers gingen met hen in gesprek. Luister de uitzending hier terug.

cc-foto: Salvatore Vastano

Geef een reactie

Laatste reacties (12)