4

Hoe vang je een politieagent?

Onbevreesde Franse grappenmaker slaat weer toe

De beruchte Franse grappenmaker Rémi Gaillard trekt in zijn nieuwste video een vlinderpak aan en vangt vervolgens zo een agent. Die stelt dat niet echt op prijs.


Gaillard is wereldberoemd in Frankrijk en dankzij YouTube ook daarbuiten. Zijn grappen gaan verder dan zo maar een geintje. Zo mengde hij zich na de finale van de Coup de France 2002 vermomd als voetballer tussen de feestende spelers op het veld. Hij kreeg daarbij zelfs een felicitatie van een nietsvermoedende president Chirac.

Zijn humoristische stunts voert hij soms uit met behulp van een groot aantal andere mensen, zoals de keer dat hij nietsvermoedende hobby-fietsers de illusie gaf dat ze in een heuse wielerwedstrijd waren beland. 

Andere grappen zijn levensgevaarlijk. Zo begaf hij zich vermomd als Mario in een skelter op de weg in een real life simulatie van de populaire computergame. Ook veroorzaakte hij een verkeersopstopping door als slak over de weg te kruipen.

In zijn nieuwste video viert hij de komst van de lente door een vlinderpak aan te trekken. Hij berooft een bloemist, brengt een vrouw bij een lift in totale verwarring en vangt tot slot een politieagent.

Veel meer op de website van Rémi Gaillard.

Geef een reactie

Laatste reacties (4)