Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Is Wilders moe geworden?

  •  
07-05-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Peter Middendorp over een versleten strijd
In de Volkskrant vraagt Peter Middendorp zich af of Wilders moe is geworden. Hij houdt zich steeds meer schuil in achterkamertjes en verschijnt steeds minder in de Tweede Kamer.
Middendorp schrijft:
Den Haag is inmiddels gewend aan Wilders. Hij krijgt minder vragen, vergadert meer in achterkamertjes en vertoont zelf ook een zekere moeheid. Dreigt Wilders in slaap te vallen? Nog helemaal niet zo lang geleden werd de komst van Geert Wilders op de verdieping voor de vergaderzaal afgewacht met zinderende smart. Zodra hij verscheen, drongen zich vijftig journalisten aan hem op. Een ander zou zo’n ruwe, gedachteloze kluwen misschien bedreigend vinden. Wilders weerstond het geweld met fonkelende ogen. Nu wacht niemand meer op hem. Hij kan ongestoord naar de Kamer lopen. Er gaan dagen voorbij dat alleen Rutger van PowNews een vraag voor hem heeft. Hij komt ook veel later tegenwoordig.” 
Lees verder bij de Volkskrant
cc-foto: Roel Wijnants

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.