4

It’s Bowie time!

David Bowie lanceert drie nieuwe nummers én een videoclip van 'Love is lost'

De beroemde Britse muzikant David Bowie onthult woensdag drie nieuwe nummers. Dat meldt de Britse krant Metro.


De nieuwe tracks ‘Atomica’, ‘Born In A UFO’ en ‘Like a Rocket Man’ worden woensdag op de dag van de uitreiking van de Barclaycard Mercury Music Prize voor het eerst op de radio gespeeld.

De drie nieuwe tracks maken deel uit van een verzamelaarsalbum van zijn laatste album ‘The Next Day’, ‘The Next Day Extra‘. Het album komt uit op 4 november. Met de originele versie van het album maakt Bowie goede kans om de Barclaycard Mercury Music Prize binnen te halen.
Woensdag onthult Bowie ook de videoclip voor de remix van ‘Love is Lost’ en tot 12 november heeft de zanger twee weken lang een eigen kanaal op de satellietradiozender Sirius XM Radio. Daarop worden alle nummers van de artiest gedraaid, waaronder de nieuwe nummers. Op de zender zullen ook demo’s en zeldzame nummers van de Britse zanger te beluisteren zijn, net als muziek van andere artiesten die Bowie-nummers hebben gecoverd. Het David Bowie Channel is via de satelliet te volgen, maar ook op de website van de zender kun je de nummers beluisteren.

Geef een reactie

Laatste reacties (4)