45

‘Jeroen Pauw moet Zomergasten presenteren’

Collega-presentator Paul Witteman houdt pleidooi voor Jeroen Pauw als presentator VPRO-programma ... Facebook-poll: wie is favoriet? Clairy Polak gaat aan kop

Wie gaat Zomergasten presenteren en wie zijn er te gast? Op en rond het Mediapark speelt die vraag ieder jaar weer. Paul Witteman neemt in het nieuwe boek ‘Presenteren’ alvast een voorschot op de discussie en noemt Jeroen Pauw als mogelijke presentator.

Witteman: ‘DWDD is het feestje van Matthijs, terwijl Zomergasten juist het feestje van de gast moet zijn. Voor de volgende Zomergasten denk ik daarom aan Jeroen’.

De afgelopen twee seizoenen werd de interviewreeks gepresenteerd door Jelle Brandt Corstius. Of hij het dit jaar weer doet, is nog niet bekend gemaakt. De presentator van Zomergasten wisselt regelmatig. Eerdere presentatoren waren onder andere Adriaan van Dis, Peter van Ingen, Joost Zwagerman, Margriet van der Linden en Joris Luyendijk.

Update 16.50 uur:

Jelle Brandt Corstius maakte via een tweet duidelijk dat hij het dit jaar in ieder geval niet meer doet. Joop-stemmers zien het liefst Clairy Polak als zomergastpresentator, zo blijkt uit de Joop-poll op Facebook. Ze wordt gevolgd door Twan Huys, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk en Sophie Hilbrand.

Volkskrant: Witteman: Jeroen Pauw moet Zomergasten presenteren

Wie vind jij dat Zomergasten moet presenteren? Reageer of doe mee aan onze Facebook-poll

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (45)