Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Lekker en goedkoop op vakantie

  •  
16-07-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
portugal.jpg
Prachtige lange wandeltocht langs de kust van Portugal, het enige dat je nodig hebt zijn een goed paar wandelschoenen ... En blaarpleisters
De Rota Vincentina is een lange weg langs de kust van Portugal die je leidt van Santiago Do Cacém naar de Cape of St. Vincent, het meest zuidwestelijke puntje van Europa. De route beslaat ruim 350 kilometer, waarvan 230 over de historische weg. Het is een ware traktatie voor de wandelaar die zich weer één kan wanen met de natuur. Maar ook de minder ervaren wandelaar hoeft niet te vrezen: langs de weg zijn duidelijke tekens aangegeven om verdwalen te voorkomen.
Zie je het al voor je? Langs de kust, over kliffen, door groene velden en pittoreske dorpjes struinen, genieten van verse vis en andere lokale gerechten met een overheerlijke vinho verde in je hand? Bekijk het bovenstaande filmpje en je waant je even in het echte Portugal van de Alentejo. Of liever: trek je wandelschoenen aan en ga!

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.