Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Linda de Mol ontvangt Gouden Film

  •  
09-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
terugnaardekust.png
Terug naar de Kust lokt binnen anderhalve week meer dan 100k bezoekers
Psychologische thriller van Will Koopman met Ariane Schluter, Linda de Mol, Daan Schuurmans Huub Stapel, Pierre Bokma en Koen de Bouw.
Binnen anderhalve week nadat Will Koopmans TERUG NAAR DE KUST in première ging, zijn ruim 110.000 bioscoopkaartjes voor de film verkocht. De psychologische triller wordt daarom bekroond met de Gouden Film. Vanmiddag ontvingen regisseur Will Koopman, producent Gijs van de Westelaken en hoofdrolspeelster Linda de Mol de Gouden Film uit handen van Astrid Kunst van Stereo, die met het nummer ‘ Still Here’ de titelsong verzorgt.
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.
Zie verder bij  Nederlands Film Festival

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.