5

Lol in de lift met de #liftmeisjes

Leuk! Het nieuws van de week, maar dan vanuit de lift

Doorgaans is men wat onwennig in de lift. Volgens de liftetiquette behoor je muisstil te zijn, naar de grond te staren en gepaste afstand van je mede liftgangers te houden. Maar die kleine ruimte leent zich natuurlijk ook voor totaal andere zaken. #lolindelift, bijvoorbeeld.

Twee jaar geleden bedachten Aukje Lingsma en Sheelagh Alexander ‘de liftmeisjes’; iedere week beelden ze in de lift een onderwerp uit het nieuws uit. Deze zetten ze op de gevoelige plaat en verspreiden ze via Facebook en Twitter. En dit alles stiekem in hun lunchpauze.

“We doen dit eigenlijk stiekem in onze lunchpauze. Dan gaan we ons snel verkleden, meestal in het toilet, en dan rennen we naar de lift, in de hoop dat er geen anderen met lunchpauze gaan en ons verkleed zien. Vervolgens maken we snel een paar foto’s en dan rennen we weer terug naar het toilet”, aldus de dames.

 Op dit moment staat hun Facebookpagina op zo’n 600 likes. Dat kan beter, toch? Like die pagina dus! En als je het niet voor hun doet, doe het dan een beetje voor jezelf. Bij 10.000 likes gaan de dames namelijk naakt… 

De meisjes volgen op Twitter kan hier, de Facebookpagina leuk vinden kan hier.

Geef een reactie

Laatste reacties (5)