Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Moet je zien: Hier is... Adriaan van Dis

  •  
14-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
dis_300.jpg
Het Boekenweekgeschenk van DWDD: Van Dis interviewt nog één keer schrijvers ... Twitter loopt vol met loftuitingen
Hij presenteerde in de jaren tachtig en negentig het populairste boekenprogramma dat Nederland ooit gekend heeft. In het kader van de Boekenweek heeft DWDD Adriaan van Dis gevraagd nog één keer zijn indrukwekkende interviewkunst te tonen.
Tijdens de uitzending regende het complimenten op Twitter. 
Mag Adriaan van Dis ook weer zomergasten doen aub? Ik ben fan. Heerlijk ‘slowtelevisie’
Fijn van Dis!
Adriaan van dis laat zien welk kind met het badwater is weggespoeld, trok het uur lang zacht maar ferm omhoog en liet het vrij ademen
Veel mensen willen dat Van Dis terugkeert op het scherm, net als Kees van Kooten die onlangs ook al bij DWDD de harten van kijkers veroverde.
Dieuwke Wynia , hoofdredacteur van DWDD:
Ik ben onder de indruk van alle reacties op Adriaan van Dis in #dwdd. Dank daarvoor. Wie weet komt hij nog eens terug, zeker als tafelheer!
Van Dis interviewde vier gasten:
De jonge Duitse schrijfster Judith Schalansky, die de overgangstijd in Oost-Duitsland na de val van de muur in zwarte humor beschrijft. Vanaf 17:40  Clive Stafford Smith, een Brits-Amerikaanse advocaat die zijn leven wijdt aan de strijd tegen de doodstraf. Vanaf 37:00  Maarten en Eva Biesheuvel, over schrijven tegen de krankzinnigheid. 

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.