Laatste update 12 mei 2019, 12:09
11

Nigel Farage wandelt weg na auto-ongeluk

De Britse rechtspopulist Nigel Farage is weggelopen na een auto-ongeluk waarbij hij betrokken was. De chauffeur van Farage knalde met de terreinwagen op de andere auto met daarin de 38-jarige Patrick Tanter en diens 13-maanden oude zoon. Farage zou geen moeite hebben gedaan te kijken of het tweetal ongedeerd was, maar pakte zijn koffer uit zijn eigen auto en liep weg.

Tanter en zijn zoon zijn na het ongeluk waarbij zijn eigen auto total loss raakte, overgebracht naar het ziekenhuis voor inspectie. Volgens hem kan Farage onmogelijk het geschreeuw van het kind op de achterbank niet gehoord hebben: ‘Hij kon niet eens het fatsoen opbrengen om te kijken of we in orde waren, hij keek geen enkele keer om.’

Farage zelf zegt wel degelijk aanstalten te hebben gemaakt om te kijken hoe Tanter en zijn zoon eraan toe waren, maar dat Tanter agressief was en hij daarom vertrok. Tanter, uitbater van een café in de buurt, heeft Farage tot ongewenst persoon in zijn zaak verklaard: ‘Man van het volk, mijn reet. Hij komt er wat mij betreft niet meer in.’ Farage, die toegaf weleens in het café te zijn geweest, liet weten het niet zo erg te vinden dat hij er niet meer welkom is.

Bron: Mirror / cc-foto: Gage Skidmore

Geef een reactie

Laatste reacties (11)