Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Obama zingt een liedje

  •  
20-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Megaupload uit de lucht gehaald... TVOH-deelnemers profiteren nauwelijks van succes... Obama zingt ook... Meer muziek: Daklozenkoor Rotterdam maakt PVV-protest lied
Ander nieuws van vandaag
– De FBI en wat andere opsporingsdiensten hebben de filesharing-site Megaupload uit de lucht gehaald. Bij de internationale actie werd in Nieuw-Zeeland ook een 29-jarige Nederlander opgepakt. Megaupload wordt verdacht van het bevorderen en faciliteren van piraterijpraktijken.
– Vakbond Kiem heeft de contracten die Talpa aan de sterren van de Voice of Holland oplegt doorgespit. Conclusie : Deelnemers aan het tv-programma The Voice of Holland profiteren nauwelijks van het grote commerciële succes van de talentenjacht.
– President Obama heeft bij aanvang van zijn speech in het Apollo Theatre in Harlem een liedje gezongen. Althans, de eerste regel. Hij zong ‘I’m so in love with you’ van Al Green, vanwege zijn aanwezigheid. En hoewel de president zelf vindt dat hij niet kan zingen, zouden wij wel meer willen horen.
– Het Daklozenkoor Rotterdam heeft een spotlied gemaakt over Geert Wilders. Medewerker Jan Blankers van de Pauluskerk heeft de tekst geschreven, omdat de opmerkingen van Wilders in de Tweede Kamer voor veel verontwaardiging hebben gezorgd.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.