Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oscarmateriaal: Bill Murray zingt Bob Dylan

  •  
06-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
murray.jpg
Wow, hilarisch! Als dit geen Oscarnominatie wordt dan weten we het niet meer… Bill Murray zingt 'Shelter From the Storm' van Bob Dylan 
In de film Lost in Translation liet acteur Bill Murray al zien wat een acteertalent hij is in de scène in een Japanse Karaokebar, maar in de nieuwe film ‘St Vincent’ overtreft hij zichzelf.
In St. Vincent, geregisseerd door Ted Melfi, speelt Murray een cynische, uitgebluste oorlogsveteraan die op een 11-jarig jongetje moet passen, maar daar niet echt ervaring mee blijkt te hebben. Met alle gevolgen van dien.
Een scène uit de film die in Nederland eind oktober in première gaat, is nu al onvergetelijk. Murray zet de koptelefoon van zijn walkman (!) op, pakt zijn sigaretten uit de plantenbak, zet Bob Dylan aan en zingt mee op ‘Shelter From The Storm’ op een manier dat je er geen genoeg van krijgt. Ondertussen geeft hij zijn dode plant water. Als dit geen Oscarnominatie wordt, dan weten we het niet meer. Kijken! Kijk ook de trailer van St Vincent.
En hier de scène uit ‘Lost in Translation’:

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.