Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Oud-PVV'er Bosman niet vervolgd voor 'uitgekotst halalvlees'

  •  
16-03-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
ANP-CorBosman300_01.jpg
Provinciaal Platform minderheden trekt aanklacht in: Bosman heeft spijt betuigd en wil zich nu voor allochtone jongeren inzetten
Voormalig PVV-Statenlid Cor Bosman wordt niet strafrechtelijk vervolgd, meldt Metro vrijdag. Het Provinciaal Platform Minderheden (PPM) heeft de aanklacht tegen Bosman ingetrokken. Volgens het PPM heeft Bosman spijt betuigd.
Het PPM deed op 18 januari aangifte tegen Bosman wegens groepsbelediging. Hij had in een interne e-mail het Limburgse PvdA-Statenlid Selçuk Özturk omschreven als “een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken”. Nadat de mail was uitgelekt werd Bosman uit de PVV-fractie gezet. Volgens het PPM heeft Bosman sindsdien te kennen gegeven spijt te hebben van wat hij heeft gezegd en wil hij zich inzetten voor de allochtone jeugd.
Meer over de affaire Bosman bij L1
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.