8

Politieke ‘Moddermeter’ van Sargasso van start

Inventarisatie van het moddergooien tijdens de verkiezingscampagne

Het weblog Sargasso start vandaag zijn ‘moddermeter’, waarin wordt bijgehouden welke politici het meest met modder gooien tijdens de komende verkiezingsstrijd.

Sargasso gaat dit keer de verkiezingen vanuit een andere invalshoek benaderen. In de Moddermeter wordt van week tot week bijgehouden welke politici het meest met modder gooien:

En daar waar we in het verleden vooral verslag deden van wat er gebeurde, gaan we nu een stapje verder. We willen het niveau van de campagne op de voet volgen, met een acht weken durende peiling. En u kunt ons daarbij helpen. Waar gaat het dan om? Politieke partijen zeggen dat het om de inhoud draait. Maar dat is toch echt vaak niet het geval. Daarom willen we hier volgen als dit niet het geval is. Daarom vragen we u te melden als u een verre van inhoudelijke uiting leest/hoort van een politicus of een partij. Maar wanneer er sprake is van opzettelijk verkeerde weergave van de inhoud, of bij drogredenen in plaats van inhoud, of bij feitelijke onjuiste inhoud. En al helemaal als er op de man/vrouw gespeeld wordt, zonder inhoud. Meld ons dit gooien met modder!

Geef een reactie

Laatste reacties (8)