Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Prem Radhakishun stopt met Premtime

  •  
01-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
prem300_01.jpg
Presentator boos over nieuwsonderbrekingen van zijn programma op Radio 1
Prem Radhakishun stopt met zijn programma ‘Premtime’ op Radio 1. Hij is boos omdat zijn programma weleens door nieuwsflitsen van de NOS wordt onderbroken. Radhakishun wil zelf bepalen of het nieuws belangrijk genoeg is om zijn programma te onderbreken.
Radhakishun stopt niet in zijn geheel bij de NTR. NOS schrijft:
Hij gaat gewoon door met het televisieprogramma dat hij voor die omroep maakt. De NTR vindt het jammer dat Radhakishun niet doorgaat op de radio. “We zijn erg tevreden en willen er alles aan doen om te zorgen dat het programma doorgaat”, zegt de NTR.” Ook zendercoördinator Laurens Borst wil Radhakishun op Radio 1 houden. “Zowel zender als luisteraars zijn erg tevreden met het programma. Ik hoop dat er nog een oplossing is. Ik wil binnenkort met hem aan tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Volgens Laurens Borst is het niet mogelijk om Radhakishun zelf het nieuws te laten bepalen. Radio 1 is en blijft een nieuwszender waarop luisteraars altijd het laatste nieuws te horen krijgen.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.