Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

PvdD en Piratenpartij doen niet mee aan campagnestop

  •  
15-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Platter_300.jpg
'Gevestigde partijen' ondanks de campagnestop nog steeds in de media aanwezig, zegt lijsttrekker Piratenpartij. PvdD past wel toon aan
De Partij voor de Dieren en de Piratenpartij doen niet mee aan de campagnestop, die andere partijen hebben ingelast vanwege de vliegramp in Libië.
“Massaal over elkaar heen vallen om te roepen dat je je campagne stillegt is óók een vorm van campagne voeren”, zegt lijsttrekker Samir Allioui van de Piratenpartij. Volgens hem zijn de ‘gevestigde partijen’ ondanks de campagnestop nog steeds in de media aanwezig. “Wij zijn echter een jonge beweging die nog voor dat soort aandacht moet knokken”, aldus Allioui zaterdag in onder andere Trouw.
Ook de Partij voor de Dieren (PvdD) gaat dit weekend verder met de verkiezingscampagne. “We passen de toon aan, maar we zien geen redenen om de hele campagne langer op te schorten”, aldus een woordvoerster van de partij.
Lees hier meer

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.