0

PVV-kamerlid wil van minister weten waarom het sneeuwt

Tsunami aan onzinnige vragen kost handenvol geld

De PVV grossiert in Kamervragen. De beantwoording van iedere vraag kost 1750 euro. Maar wat willen de PVV-ers dan eigenlijk weten. Nou bijvoorbeeld waarom het zo vroeg is gaan sneeuwen.

Door Sargasso

Een maand geleden lanceerde schrijver Thomas van Aalten samen met Sargasso de website watkostdepvv.nl: een initiatief om te becijferen wat de PVV beweging ons land kost. U wordt uitgenodigd om uw hypotheses, toekomsttheorieën, grafieken en berekeningen omtrent de kosten-tsunami die dankzij de PVV op ons afkomt te kwantificeren en op te sturen. Inmiddels zijn de eerste mails al binnen en werken we verder aan de openbaring in januari, niet in Youtube vorm maar gewoon als bijdragen op watkostdepvv.nl.

Ook gisteren tikte de PVV kostenteller onverdroten door. Omdat de verdachten in Opsporing Verzocht deze week allemaal blank zijn stelde de PVV maar een Kamervraag over het klimaat. PVV-milieuwoordvoerder Richard de Mos (bekend van zijn curriculum en grote inzichten) stelde zelfs een hele domme Kamervraag over het klimaat. Nu hebben we allemaal geleerd dat “domme vragen” niet bestaan. Maar als je op het dossier Milieu zit in de Kamer mag er van je verwacht worden dat je je inleest op je onderwerp. Kamervragen kosten immers geld: belastinggeld en dat is ook uw geld.

PVV-er de Mos gooide zomaar 1750 euro over de balk met stompzinnige vragen aan minister Cramer als: “Bent u bekend met het bericht ‘Wuivende palmen op de Noordpool’. Deelt u de mening dat het wereldwijd zeer vroegtijdig vallen van sneeuw het structureel warmer worden van de planeet tegenspreekt? Zo neen, hoe verklaart u dan de kracht van de winter op dit moment?” (Nieuwsbank).

lees verder bij Sargasso

Geef een reactie

Laatste reacties (0)