Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Razzies: Transformers en GI Joe genomineerd als slechtste film

  •  
02-02-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
transformers-revenge-of-the-fallen.jpg
''2009 was een goed jaar voor de slechte film'
In afwachting van de nominaties voor de Oscars, weet je altijd één ding zeker: daags tevoren worden eerst de Razzie-nominaties bekend voor de slechtste films van het jaar. And the nominees are…
‘Transformers Revenge of the Fallen’ behoort volgens de Razzie Foundation met nominaties in zeven categorieën tot de slechtste films van het afgelopen jaar. Ook ‘Land of the Lost’ en ‘GI Joe’ zijn genomineerd in meerdere categorieën.
Volgens de Razzie Foundation, die zich traditiegetrouw afzet tegen de Oscars, was 2009 een goed jaar voor slechte films. Op 6 maart worden de Golden Raspberry’s uitgedeeld. Acteurs en regisseurs zijn zelden bereid om de nepprijs op te halen, uitgezonderd onder meer Halle Berry en Paul Verhoeven.
Tegelijk met de bekendmaking van de nominaties voor de Razzie’s publiceerde het Amerikaanse filmblad Empire een top-50 van slechtste films aller tijden.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.