48

Richard laat zich niet afpoeieren door Geert!

Update: Wilders onvermurwbaar, nee is nee ... Afgewezen PVV-Kamerlid De Mos is actie gestart om alsnog een plek op de kandidatenlijst te veroveren

Richard de Mos laat zich niet zomaar afserveren door Geert Wilders. Het PVV-Kamerlid is een actie gestart om toch nog een plek te krijgen op de kandidatenlijst van de beweging. Wilders presenteerde vorige week een lijst met 49 namen, De Mos wil nummer 50 worden. Via een website roept hij op om hem aan te bevelen bij voorman Geert.


Update 15.30

Partijleider Geert Wilders liet vanmiddag per sms weten dat de kandidatenlijst ongewijzigd blijft, schrijft NRC Handelsblad op basis van berichtgeving van persbureau Novum.

Op de radio zei De Mos donderdag dat hij deze zomer toch niet veel beters te doen had. Eigenlijk wilde hij na dit weekend op vakantie, “maar niemand wilde mee. Mijn vriendin moet nog werken.”

De PVV’er, die naast Kamerlid ook raadslid in Den Haag is, was diep teleurgesteld door de afwijzing door voorman Wilders. Die noemde hij een “een gigantische mokerslag” en een motie van wantrouwen tegen zijn functioneren.

Via de website www.houddemosindekamer.nu roept hij op hem te steunen. Wie naar de site gaat, krijgt het strijdlied ”Eye of the Tiger” te horen. Het nummer is niet uit te zetten via de website. Net als De Mos?

Mochten we Richard de Mos echt niet meer gaan terugzien in de Kamer, dan hebben we altijd nog video’s als die hier boven om ons aan hem te herinneren. Voelt u zich vrij om nog meer memorabele optredens van het Kamerlid met ons te delen!

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (48)