Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ronald Sørensen wenst PvdA-wethouder dood

  •  
22-06-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
401 keer bekeken
  •  
ANP-sorensen_300.jpg
[Update] PVV-senator zal geen excuses maken aan Jantien Kriens. Hij wekte woensdag woede van PvdA-fractie met verwensing
Eerste Kamerlid Ronald Sörensen (PVV) is niet van plan zijn excuses aan te bieden aan de Rotterdamse PvdA-wethoudster Jantine Kriens over wie hij zei: ‘Als ze mijn kat was, dan zou ik haar uit haar lijden verlossen.’
Update
Het AD schrijft dat Sörensen vanochtend op BNR-nieuwsradio reageerde :
Als ik al geen ironie meer mag gebruiken, dan is het einde zoek. Ik gebruik in mijn uitlatingen en columns vaker sarcastische en cynische taal. Het is niet mijn probleem dat de PvdA aanstoot neemt aan mijn kritiek.
PVV-senator Sørensen wenste woensdag op de website van Leefbaar Rotterdam de Rotterdamse PvdA-wethouder Jantine Kriens dood. Het AD meldde dat Sørensen op de website van Leefbaar Rotterdam over PvdA-wethouder Jantine Kriens schreef:
Als Kriens mijn kat was, zou ik tegen de dierenarts zeggen: haal haar uit haar lijden.
Dit komt neer op een doodswens. We moeten als stadsbestuur en raad die man gaan boycotten. Hij is al maanden bezig met een hetze tegen Kriens, maar wat hij nu heeft gezegd, gaat alle perken te buiten.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.