Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Serious Request veilt jurk Doutzen

  •  
23-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
ANP-SeriousRequest_doutzen300.jpg
In totaal al 1.972.140 euro opgehaald voor Rode Kruis ... Het politieke jaar vanuit een helikoptertje ... Een wonder voor kerst ... En een dag om over te slaan
Ander nieuws van vandaag.
Het politieke jaar in helikoptervlucht
Bij het maken van het politiek jaaroverzicht 2011 heeft de NOS gebruik gemaakt van een camera in een helikoptertje. Zo kwam het dat er na het nodige politieke geharrewar en de defecte lamp wederom iets door de Tweede Kamer vloog.
Serious veiling
Voor de actie Serious Request van 3FM wordt de jurk van Doutzen Kroes, die zij droeg in de 3D-film Nova Zembla, geveild. Tegenspeler Robert de Hoog kwam de jurk gisteren aanbieden in het Glazen huis in Leiden, waarin drie dj’s non-stop radio maken en niet eten voor de actie. Het laatste bod was 1280 euro. De veiling loopt nog tot morgenmiddag twee uur. In totaal hebben de hongerende dj’s al 1.972.140 euro bijeengebracht voor het Rode Kruis. ( AD )
De wonderen zijn de wereld niet uit Nog voordat de kerst hier is, mogen we al een wonder meemaken. Een meisje dat zeven jaar geleden bij de alles verwoestende tsunami in de Indische Oceaan verdween, is weer herenigd met haar ouders. De nu 15-jarige Wati dook eerder deze week op bij een café in Meulaboh, een stad in de destijds zwaar getroffen provincie Atjeh. Ze zei dat ze gedwongen had moeten bedelen en nu eindelijk bevrijd was. Ze wilde haar familie graag terugvinden. De tiener werd naar haar grootvader Ibrahim geleid, die haar ouders Yusniar en Yusuf erbij riep. Moeder Yusniar zei dat ze Wati herkende aan een klein litteken bij haar wenkbrauw en een moedervlek op haar heup. ( Trouw )
Sommige dag kun je beter overslaan Je kunt maar beter geen afspraak maken op 30 december op de eilanden van Samoa of Tokelau. De gebieden bij Australië hebben de datum namelijk geschrapt. Het overslaan van de datum is een gevolg van het wijzigen van de datumgrens op aarde. Samoa en Tokelau hebben besloten om voortaan dezelfde datum aan te houden als hun voornaamste handelspartners Australië en Nieuw-Zeeland. ( RTL )

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.