0

Twitterberichten vanuit de file

"Laten we de elfstedentocht verplaatsen naar de ring van Amsterdam"

Veel automobilisten die woensdagavond getroffen zijn door het verkeersinfarct bij Amsterdam, delen hun frustratie met leden van de berichtensite Twitter. ,,Laten we de Elfstedentocht verplaatsen naar de ring van Amsterdam”, aldus een Twitteraar.

,,1100 meter in 1 uur en 43 minuten. Dit schiet lekker op zo. Nog 23 km te gaan”, meldt een automobilist vanaf de A10. ,,Mijn vader is al 4,5 uur onderweg met de auto van Amsterdam naar Haarlem. Best zielig!”, schrijft een dochter vol medeleven. Andere mensen steken de filerijdende Twitteraars een hart onder de riem: ,,Er zijn geruchten dat ze zo langs komen met koffie en broodjes voor de nacht. Succes iedereen!”

Twitter geeft ook een inkijkje in de activiteiten van de filerijder. Zo schrijft iemand dat hij ,,fijn telefonisch vergadert met collega die in auto muurvast zit op de ring Amsterdam”. Een ander is meer bezig met wat er buiten zijn auto gebeurt: ,,Staat een man te zeiken op de A10, jammer dat ik te snel ga om een foto te maken”.

Maar hoe langzaam het verkeer ook vooruit komt, in de loop van de avond levert het zoekbevel ‘A10’ op Twitter ook positieve resultaten op. ,,Gearriveerd!! A10 leek wel een ijsbaan!” en ,,Yes! Van de A10 af”.

Geef een reactie

Laatste reacties (0)