Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Verbanning uit VS achtervolgt tv-kok Nigella Lawson tot in Nieuw-Zeeland

  •  
20-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Flickr_Nigella_SaimaSays_300
Lawson zou uit VS geweerd zijn omdat ze had bekend cocaïne te hebben gebruikt 
Tv-kok Nigella Lawson mocht alleen met een speciaal visum Nieuw-Zeeland in, omdat ze eerder door de Verenigde Staten is geweerd. De VS mocht ze niet in omdat ze in de rechtszaak rond haar vechtscheiding van Charles Saatchi had toegegeven dat ze cocaïne had gebruikt. Deze bekentenis had geen strafrechtelijke gevolgen, maar lijkt de beroemde keukendiva toch te blijven achtervolgen.
De Amerikaanse autoriteiten wilden destijds niet toelichten waarom Lawson niet van Londen naar Los Angeles mocht vliegen, schrijft de Britse krant The Guardian zondag. De immigratiedienst in Nieuw-Zeeland zegt in de Nieuw-Zeelandse krant Sunday Herald dat haar verbanning uit de VS wel de reden is waarom ze in Nieuw-Zeeland alleen met een speciale vergunning mag werken.
Lawson zou in de VS deelnemen aan The Taste, een kooktalentenjacht. Ze is in Nieuw-Zeeland om een commercial op te nemen. 
Foto-cc: Saima Says

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.