Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Verrassende steun voor Occupy

  •  
28-11-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
miley_300.jpg
Noodtoestand in Harderwijk vanwege Morgan ... Meer Michelin-sterren in Nederland ... Te dik? Dan uit huis plaatsen
Ander nieuws van vandaag
– Je weet dat je echt de wereld aan het veranderen bent als je zelfs wordt gesteund door een tiener-idool uit de Disney-stal. De 19-jarige Miley Cyrus bracht samen met hitfabriek Rock Mafia een video (zie boven) uit ter ondersteuning van de Occupy-beweging. Ze bekent ook dat ze blowen lekker vindt.
– Orka Morgan wordt uitgezet naar Tenerife om daar de rest van haar leven kunstjes te vertonen voor toeristen. Om te voorkomen dat daartegen geprotesteerd wordt, trekt de burgemeester van Harderwijk een  noodverordening uit de kast : “Mocht er sprake zijn van protest dan kunnen we ingrijpen,” aldus Berends.
– Er komt een film over Walraven van Hall , de bankier van het verzet in de Tweede Wereldoorlog. Er is een mooie site over zijn heldendaden.
– Je laatste euro’s versnoepen? Drie Nederlandse restaurants hebben een  Michelin-ster erbij gekregenHier de hele lijst.
– In de VS is een jongetje dat te dik werd (8 jaar oud, 91 kilo) door de autoriteiten bij zijn moeder  weggehaald. Volgens kinderbeschermers is er sprake van ‘medische verwaarlozing’.
cc-foto: Eva Rinaldi

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.