Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

[Video] Prem: 'Sjuul Paradijs moet weg als hoofdredacteur Telegraaf'

  •  
14-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1769 keer bekeken
  •  
prem_300.jpg
'Krant had interview met 9-jarige op intensive care nóóit mogen publiceren'
Prem Radhakishun heeft in DWDD gezegd dat Sjuul Paradijs, hoofdredacteur van de Telegraaf, moet vertrekken. De commentator verzocht alle politici opgeroepen voor de verkiezingen geen interviews af te geven aan De Telegaaf. Ook riep hij tot opzegging van het abonnement. Aanleiding is de publicatie van een interview met het 9-jarig jongetje dat na de ramp in Libië op de intensive care ligt. In het gesprek komt eerst aan het woord Chris Lemsom, een Nederlander die in Libië werkt en in de eerste uren na de ramp optrad als burgerverslaggever voor de NOS.
DWDD: Prem roept op tot vertrek Juul Paradijs Geüpload door Joop-nl. – De allerlaatste nieuwscontent. In het fragment is ook VVD-voorzitter Ivo Opstelten te zien, in zijn functie als waarnemend burgemeester van Tilburg, de woonplaats van het jongetje. Hij zegt ‘ontstemd’ te zijn over de publicatie en dat mede namens de familie aan de krant te hebben laten weten.
Sjuul Paradijs was uitgenodigd aan tafel bij DWDD maar wilde niet verschijnen.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.