1

‘War on Rick Perry’ is begonnen

Comedian Andy Cobb: 'Rick Perry gelooft misschien in god, maar god gelooft niet in Rick Perry'

Comedian Andy Cobb heeft hard gelachen om het nieuwe campagnefilmpje van de Republikeinse presidentskandidaat Rick Perry. Daarin verklaart hij een einde te maken aan Obama’s oorlog tegen religie. “Het is onbegrijpelijk dat homo’s in het leger openlijk voor hun geaardheid kunnen uitkomen, terwijl onze kinderen niet openlijk kerst mogen vieren op school en niet mogen bidden”, zegt hij in dit filmpje. Cobb slaat snoeihard terug. “Wat mij in ieder geval duidelijk is, is dat het niet de atheïsten en homo’s waren die een oorlog begonnen in Irak, die verantwoordelijk zijn voor de financiële crisis en onze hypotheken door de wc spoelden.”


Wat Perry precies met zijn filmpje wil zeggen blijft voor Cobb onduidelijk. “Rick Perry gelooft misschien in god, maar god gelooft niet in Rick Perry”. Dat is één ding dat duidelijk is.”

Gelijk na de lancering werden er in Amerika al grappen gemaakt over Perry’s gewaagde stunt. Zo zag Reddit het probleem van de Republikein niet. Zo zou hij uitstekend een hoofdrol in de film Brokeback Mountain kunnen vertolken. Wellicht kan het filmpje ook nog net mee in het jaaroverzicht van de internethypes van 2011 van ‘KnowYourMemes.com

Mis niets: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reactie