Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Weer duikt er een halfzus van Beatrix op

  •  
23-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1389 keer bekeken
  •  
pb_300.jpg
En toen waren er drie
Na Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda zou er nu nog een derde buitenechtelijke dochter van prins Bernhard bekend zijn. Dat meldt althans de royalty verslaggever van de Telegraaf, Marc van der Linden.
De Pers schrijft:
Een 65-jarige vrouw beweert een buitenechtelijke dochter van prins Bernhard te zijn. Zij wordt daarin gesteund door haar moeder, haar stiefvader en een burgemeester, stelt royalty-verslaggever Marc van der Linden dinsdag in De Telegraaf. De vrouw zou zijn verwekt tijdens de Bevrijdingsdagen van 1945. Daarna zou ze met hulp van het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag en de familie Donner zijn weggewerkt.
De vrouw wordt opgevoerd in een nieuw boek van Van der Linden dat vandaag verschijnt. Het is nog de vraag of de vrouw haar claim hard kan maken. Vanavond zal de vrouw aanschuiven in de talkshow van Knevel en Van den Brink. Eerder al werden twee andere buitenechtelijke kinderen van de in 2004 overleden echtgenoot van Koningin Juliana opgespoord.
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.