326

Wilders belooft kiezer Gouden Eeuw

PVV-campagne aftrap in Rotterdam ... PVV-leider haalt uit naar Grote Twee: Roemer en Rutte

Vrijdagavond vond in Rotterdam de aftrap van de PVV-campagne plaats. Geert Wilders heeft hier zijn kandidatenlijst gepresenteerd. Hoewel hij zijn speech onder embargo had verspreid, is deze ruim voor aanvang van het congres al uitgelekt. In zijn speech heeft de PVV-leider fel uitgehaald naar SP-leider Emile Roemer en VVD-leider Mark Rutte. Over Roemer zegt Wilders onder meer dat hij een geharde multiculturalist is.


Roemer zal, indien hij minister-president wordt, volgens Wilders de geldpersen aanzetten en de sluizen van de massa-immigratie open zetten. Ook zal hij miljarden aan ontwikkelingshulp doneren. Als het aan Wilders ligt gaat hij de dingen anders aanpakken. Mocht Nederland massaal op hem stemmen, dan zal hij ervoor zorgen dat er voor Nederland een nieuwe Gouden Eeuw zal aanbreken. 

Wilders:

Afrika zal blij zijn met premier Roemer. Want ome Emiel lijkt een gezellige oom die op een verjaardag moppen vertelt, maar hij is een geharde multiculturalist die niet zal rusten voordat wij een minderheid zijn.

Over Rutte zegt hij:

Wie zal ons losmaken uit de Brusselse haaienbek? Niet Mark Rutte, de man die steeds afreist naar Brussel om weer een ongedekte cheque te ondertekenen in ruil voor lunch en champagne. Hup, daar gaat weer een miljard.”

Geef een reactie

Laatste reacties (326)