Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Wilders: sluit mannelijke vluchtelingen op

  •  
18-01-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
439 keer bekeken
  •  
wilders9bij6
Geert Wilders wil mannelijke asielzoekers ‘preventief’ opsluiten in asielzoekerscentra (azc’s). Daartoe roept de PVV-leider op in een vandaag gepubliceerde alarmistische videoboodschap , waarin hij termen als ‘seksuele jihad’ en ‘verkrachtingsepidemie’ gebruikt.
"Wat de PVV betreft is het duidelijk: onze grenzen moeten dicht voor alle asielzoekers en alle immigranten uit islamitische landen. Maar zolang dat niet gebeurt, zolang de islamitische testosteronbommen als een zwaard van Damocles boven de Nederlandse vrouwen hangen, stel ik voor dat we mannelijke asielzoekers opsluiten in de azc’s."
Voor de duidelijkheid: het gaat dus om het opsluiten van onschuldige mensen die nog niet eens van een vergrijp beschuldigd zijn. De partij, die na de massale kritiek op “Minder minder minder Marokkanen, dat gaan we regelen” haar toon enigzins leek te matigen, gaat na Keulen weer vol op het angstzaai-orgel. Zo gaat Wilders komend weekend in Spijkenisse ‘verzetsspray’ (een lichte, legale variant op pepperspray) uitdelen aan vrouwen, waarmee potentiële aanranders zouden moeten worden besproeid.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.