Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Woede over intimidatie met streaker zangeres Maan bij 538

  •  
03-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
389 keer bekeken
  •  
maan
Update maandag 
Maan heeft inmiddels via Instagram laten weten dat het nu goed gaat met haar en dat ze aanvankelijk erg geschrokken is van de ‘grap’.
Maandag was Maan tevens te gast in het 538-programma met de 538-presentator die verantwoordelijk was voor de ‘grap’. In de uitzending bood hij haar nogmaals zijn excuses aan. “Ik schrok zo intens, ik verstijfde helemaal. Ik wist niet of die man hier was binnengedrongen om mij iets aan te doen”, zei Maan waarna ze zijn excuses aanvaardde.   Eerder: Vorige maand was zangeres Maan te gast bij 538 om live haar nieuwe single ten gehore te brengen. Bij wijze van ‘grap’ werd ze echter geconfronteerd met ‘een streaker’: een man die even met zijn naakte piemel voor haar kwam zwaaien. Hi-la-risch vindt presentator Frank Dane, terwijl de zangeres schrikt en aangedaan in huilen uitbarst. Wat bleek: de streaker was een “grapje” van de dj’s. En dan wordt er over vrouwen gezegd dat ze weinig humor hebben…
Dit weekend doet het radiofragment de ronde en is de verontwaardiging groots.
De clip beluisteren kan hier

Meer over:

#metoo, radio, nieuws, 538
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.