Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Yvon Jaspers weg als tafeldame DWDD

  •  
16-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
126 keer bekeken
  •  
dwdd_01.jpg
KRO is boos om hoe er in DWDD over 'Boer zoekt vrouw' wordt gepraat ... Ook Arie Boomsma niet langer beschikbaar
Boer zoekt vrouw-presentatrice Yvon Jaspers schuift voorlopig niet meer aan bij De Wereld Draait Door (DWDD). De KRO, de omroep achter het programma, is namelijk boos op DWDD.
Dat vertelde Birgit Jansen, woordvoerder van de KRO, op Radio1. De KRO vindt dat het te ver gaat hoe er in DWDD over de kandidaten wordt gepraat. Dit seizoen schuift cabaretier Sanne Wallis de Vries wekelijks aan om Boer zoekt vrouw te becommentariëren. En ook de satirische rubriek Lucky TV heeft al een aantal maal aandacht besteedt aan de KRO-serie.
Afgelopen maandag werd in DWDD al melding gemaakt van het feit dat de KRO niet langer beelden van Boer zoekt vrouw beschikbaar stelt, maar dat weerhield Sanne Wallis de Vries niet. Zij speelde alle scenes na met barbies en playmobiel. Nu komt daar dus het vertrek van Yvonne Jaspers als tafeldame bovenop.
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.