Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Zelfs George Bush sr. gaat op Hillary Clinton stemmen

  •  
20-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bush

© Description=Vice President George Bush and his wife, Barbara, arrive in New Orleans for the 1988 Republican National Convention. August 1988 New Orleans, Louisiana, USA

Het bleef lange tijd een raadsel, omdat de oud-president er niets over wilde zeggen, duidelijk was wel dat hij geen fan van Trump is. Toch is het hoge woord er nu eindelijk uit: George Bush senior gaat op Hillary Clinton stemmen. Tenminste, dat zegt Kathleen Hartington Kennedy Townsend, de dochter van Robert Kennedy, de broer van oud-president John F. Kennedy op Facebook.
Als het waar is dat Bush op Clinton stemt, is het natuurlijk een grote klap voor de Republikeinse partij. Gezien de megalomane kandidaat die naar voren geschoven is, kan je het de oud-president niet echt kwalijk nemen. De Amerikaanse nieuwswebsite Politico sprak met de woordvoerder van Bush, Jim McGrath
“President Bush zal als een particulier stemmen in ongeveer 50 dagen en dat betekent precies wat je leest: Een privéstem, in zo’n 50 dagen. Hij levert in de tussentijd geen commentaar op de presidentiële race.”
bush-2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.