Laatste update 10:42
74

Zoek de verschillen: Melania Trump plagieert speech Michelle Obama

Melania Trump hield een speech bij de Republikeinse conventie maandagavond en hoewel de vrouw van Donald niet zeer welbespraakt is, wist zij wel een aantal rake punten te maken. Het blijkt dat de woorden niet van haar kwamen maar een kopie waren van een toespraak van Michelle Obama op de Democratische conventie in 2008. Amerikaanse media smullen van de nauwelijks verhulde poging om plagiaat te plegen.

Het campagneteam van Trump heeft een verklaring gepubliceerd waarin zij Melania complimenteren om haar speech. Eerder heeft zij in een interview met CBS gezegd de tekst helemaal zelf geschreven te hebben maar haar man insinueerde dat een team van schrijvers dat gedaan heeft.

Het is opmerkelijk dat de speech van Melania ook gecentreerd was rondom haar leven als immigrant, gezien de standpunten van haar man omtrent dit onderwerp.

Zoek de verschillen in de video hierboven.

Update 09:30

Twitter trollt Melania met #famousmelaniatrumpquotes waar ze haar bekende citaten toeschrijven van andere mensen. De hashtag is in het leven geroepen door Greys Anatomy-acteur en activist Jesse Williams.

Geef een reactie

Laatste reacties (74)