Laatste update 15:52
8.268
81

Columniste

Debby van den Bergh is schrijfster en auteur van de roman 'Vlucht naar Curaçao' en de kindergedichtenbundel 'Gediggies' waarvan de volledige opbrengst naar Stichting Kika is gegaan. Daarnaast zijn publicaties van haar hand zijn te lezen in de verhalenbundels 'Oma waait uit en andere Haagse verhalen', 'Mooie kerst achter de duinen', 'Haagse humor bestaat niet?', 'Puur Gelul' en 'Hemels Genot'. Ook zijn er gedichten van Debby opgenomen in de gedichtenbundels '‘Poëzie op Pootjes 2, 3 en 4’, ‘Mooi weer wolken’, ‘Mijn mooiste gedicht’, ‘Huilend in Den Haag’, ‘De vrede van Den Haag’, ‘De zee is van iedereen’ en ‘Lokale liefde’.

10-jarige schaars geklede meisjes en onrustige leraren

Als vrouwen wordt geadviseerd zich minder sexy te kleden om asielzoekers niet op verkeerde ideeën te brengen dan is Nederland te klein, maar nu?

cc-foto: Eirien
cc-foto: Eirien

Meisjes van 10 jaar mogen geen hemdje met spaghettibandjes aan want door de ontluikende borstjes kan de leraar onrustig worden.

10 Jaar pas. Maar dan moet je als meisje wel beseffen dat de meester wel eens een dikke bobbel in zijn broek kan krijgen van die twee dopjes in je bloesje waar je zelf nauwelijks oog voor hebt want je gaat liever touwtjespringen met je vriendinnetjes.

Als vrouwen wordt geadviseerd zich minder sexy te kleden om asielzoekers niet op verkeerde ideeën te brengen dan is Nederland te klein voor alle (met name blanke, mannelijke) verontwaardiging, want kom niet met je gore asielzoekerspoten aan onze vrouwen! Maar meisjes van 10 jaar kunnen we schaamteloos naar huis sturen om een bh’tje aan te trekken (al bestaan die niet voor dopjes) of een t-shirt waar geen bollende borstjes en naveltjes in te zien zijn.

Zo leren we onze dochters én zonen al op vroege leeftijd dat een vrouw zich behoorlijk moet kleden anders worden mannen geil, en tja, dan is het uiteindelijk je eigen schuld als….


Laatste publicatie van DebbyvandenBergh

  • Vlucht naar Curaçao

    Roman

    2015


Geef een reactie

Laatste reacties (81)