2.516
53

TV presentator

Hanneke Groenteman ging na haar studie Frans als journaliste werken bij het Parool. Na een uitstapje werd ze in 1975 eindredactrice van het feministische vrouwenprogramma 'Radioweekblad' (later omgedoopt tot 'Hoor Haar') bij de VARA. Vele programma’s op radio en tv volgden, waaronder 'De Stand van Zaken', 'En dat op maandagmorgen', 'Ophef en Vertier', 'Met het oog op morgen', 'De Schreeuw van De Leeuw’ en ‘ B&W’. Momenteel is ze te zien in het VARA-programma ‘Vrouw & Paard.

dag dag

Dag Jelle, dag Echte Jannen

Twee afscheiden vanavond. Jelle Brandt Corstius heeft ons door zes zeer interessante Zomergastenavonden geleid, vorige week was al een hoogtepunt met Erik van Lieshout, vanavond op een andere manier even inspirerend en leerzaam met Guy Verhofstadt. Het was een enerverende avond, net als vorige week. Hij heeft dit zware programma met verve en humor en relaxed ogend gepresenteerd, en dat is een hele prestatie! Dag Jelle.

Het tweede afscheid vanavond, aansluitend aan Zomergasten, van ongeveer het weerzinwekkendste programma van de radio: Echte Jannen. Jan Roos en Jan Dijkgraaf moeten hun biezen pakken, ik neem aan dat hun seksistische (kijk even mee naar de afbeelding, de Jannen terwijl ze Lenie ’t Hart beledigen!!!) flauwiteiten door hogerhand als te flauw en te kwaliteitsluw van de zender afgehaald worden! Pas na 52 uitzendingen (een heel lang jaar!!!), maar beter laat dan nooit. Wat een zegen dat die eencellige amoebes mijn bloeddruk niet langer in gevaar kunnen brengen. Dag dag Jannen.

Geef een reactie

Laatste reacties (53)